Ziua și incendiul! Mai multe hale ce aparțin unor firme de transport din Arad, în calea unui incendiu

  de Mihai Todoca | 1 July 2022, 6:42 PM | Știri Arad

  0

  Un nou incendiu în Arad face ravagii chiar în aceste momente, într-o zonă unde sunt mai multe hale aparținând unor firme de transport. Zona este în Aradul Nou pe drumul către urcarea pe autostrada A1. Momentan nu se cunosc mai multe detalii cu privire la cauze sau dacă au fost anunțați pompierii arădeni.

  ISU Arad: Arde un lan de grâu, se deplasează Detașamentul de pompieri Arad cu două autospeciale de stingere încadrate cu trei subofițeri și doi soldați.

  Vom reveni cu amănunte

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.