sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ziua și accidentul rutier la Arad

  de Andrada Bobiș | 20 iunie 2024, 2:58 PM | Știri Arad

  0

  Ziua și accidentul rutier nu mai este o noutate pentru nimeni din păcate, însă încălcarea gravă a regulilor de circulație nu poate fi trecută cu vederea așa ușor.

  Ieri, o tânără șoferiță în timp ce conducea pe strada 6 Vânători din municipiul Arad a încercat să ,,fenteze” regulile de circulație și a comis-o destul de grav. Șoferița care recent a luat permisul de conducere a vrut să facă o manevră și a întors autoturismul chiar pe linia continuă, moment în care a intrat în coliziune cu un Fiat, la volanul căruia se afla un bărbat la vreo 50 de ani.

  Șoferul Fiat-ului tocmai ieșise de la serviciu și dorea să facă niște cumpărături în zona Afi, când a fost izbit în plin de autoturismul condus de tânăra șoferiță.

  Șoferița, din spusele unui martor ocular a fost cea care s-a simțit neîndreptățită în urma celor întâmplate și tot ea îl acuza pe bărbat de neatenție. De menționat este și faptul că în urma tamponării dintre cele două autoturisme, din fericire nimeni nu a fost rănit, însă un gard al unui imobil a fost pus la pământ.  La nici doi metri de gard se afla și o masă unde o femeie vindea pepene, iar numai o minune a făcut că autoturismul n-a lovit-o.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.