Ziua Porților Deschise, marți, în Cetatea Aradului. Militarii se pregătesc pentru sărbătorirea Zilei Veteranilor de Război

  de - | 20 aprilie 2019, 7:59 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. Manifestările organizate în garnizoana Arad, cu prilejul sărbătoririi Zilei Veteranilor de Război – 29 Aprilie 2019, vor începe  în data de 23.04. 2019, în cazarma Cetate a Batalionului 191 Infanterie “Colonel Radu Golescu”, unde va avea loc Ziua Porților Deschise, între orele 10.00-13.00.

  Activitățile vor continua, pe 24.04.2019, cu o ceremonie militară şi religioasă de depuneri de coroane şi jerbe de flori, la Monumentul Ostaşului Român dispus în Piaţa Avram Iancu din municipiul Arad, începând cu ora 09.00, la care vor fi invitaţi să participe, pe lângă membrii filialei locale Zărandul aparţinând Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război (A.N.V.R) din judeţul Arad, rezerviști și cadre în retragere aparținând filialei locale Ziridava a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere (A.N.C.M.R.R.), reprezentanţi ai administraţiei publice locale, şefi ai structurilor locale aparţinând Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Securitate Naţională (S.N.A.O.S.N.) dislocate în garnizoana Arad, presa locală, precum şi reprezentanţi ai comunităţii arădene.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.