Ziua Poliției a Arad: porți deschise, avansări în grad, defilări

  de Special Arad | 20 martie 2019, 5:42 PM | Știri Arad

  1

  (foto: arhivă)

  Comunicat. În contextul sărbătoririi Zilei Poliției Române, eveniment marcat în fiecare an în data de 25 martie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad va organiza o serie de manifestări menite să marcheze însemnătatea acestei zile.

  Astfel, în 22 martie, începând cu ora 10, I.P.J. Arad organizează la sediul unității (strada Vârful cu Dor 17-21) Ziua Porţilor Deschise, prilej cu care arădenii vor putea vedea laboratorul mobil al Serviciului Criminalistic, autospecialele dotate cu aparat radar folosite de poliţiştii rutieri și logistica folosită de Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

  În data de 25 martie, de la ora 12, în incinta Teatrului Clasic „Ioan Slavici” va avea loc festivitatea de avansare în grad a polițiștilor, decernarea diplomelor pentru spirit civic precum și premierea polițiștilor cu rezultate în competițiile sportive și concursurile pe teme profesionale.

  Tot în ziua de 25 martie, de la ora 13, arădenii sunt așteptați în fața Primăriei municipiului, pentru a lua parte la defilarea prilejuită de Ziua Poliției, manifestare atât de apreciată de arădeni în fiecare an. Vor defila plutoane formate din polițiștii tuturor structurilor operative, precum și autospecialele utilizate pentru desfășurarea activităților zilnice.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.