luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ziua perfectă! Rareș își serbează majoratul în tricoul naționalei României (Foto)

  de Lucian Dănilă | 16 aprilie 2018, 6:05 PM | Sport

  0

  Rareș Deta este unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști ai Aradului. Născut în anul 2000, am putea spune că Rareș nu mai este un junior, el evoluând în Liga a 3-a în tricoul echipei Șoimii Lipova, grupare la care a fost împrumutat de UTA.

  Jucător de picior stâng, cu o viteză bună și o bună viziune a jocului, pe Rareș îl așteptăm în viitorul apropiat să îmbrace tricoul alb-roșu al Bătrânei Doamne. Deocamdată se călește la Liga a 3-a, profitând și de regula celor trei jucători U 19 în teren, dar aproape toți fotbaliștii buni ai Aradului au plecat de la acest nivel: Panin, Todea, Botiș, Dennis Man, Adrian Petre și alții.

  „Ce poate fi mai frumos pentru un tânăr fotbalist arădean decât să-și sărbătorească majoratul la lotul național? Rareș Deta este singurul arădean ce a fost convocat (pentru a doua oară) la reprezentativa Under 18 a României ce va disputa o dublă amicală cu selecționata similară a Muntenegrului, pe 17 și 19 aprilie”, scrie site-ul oficial al celor de la Șoimii Lipova.

  Lotul s-a reunit de duminică iar cele două meciuri se vor disputa la Centrul Național de Fotbal Buftea conform următorului program:

  17 aprilie, ora 18:00 : România U18 – Muntenegru U18

  19 aprilie, ora 18:00 : România U18 – Muntenegru U18

  La mulți ani, Rareș!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.