marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ziua Mondială a Asistenței Sociale, marcată de DGASPC sub sloganul „Împreună pentru oameni, împreună pentru comunitate””

  de Special Arad | 20 martie 2023, 4:45 PM | Administraţie

  1

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad (DGASPC) a organizat luni, 20 martie 2023, un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, marcată în fiecare an în a treia săptămână din luna martie.

  Evenimentul s-a dorit a fi plin de culoare si s-a desfășurat la sediul Consiliului Județean Arad. În programul zilei a fost inclus un mic istoric al asistenței sociale în România, alocuțiuni ale celor prezenți, decernarea unor diplome de onoare pentru autorități locale, parteneri și colaboratori, reprezentanții primăriilor din județ, respectiv asistenții sociali.

  În cea de-a doua parte a programului pe platoul din fața Consiliului Județean Arad a fost organizat un flashmob cu umbrele colorate în formă de floare, simbolizând unitatea și buna colaborare a celor care activează în domeniul asistenței sociale în județul Arad. Au participat angajați ai DGASPC ARAD, asistenții sociali din primării, chiar și simpli spectatori pentru a marca, simbolic, în acest fel parteneriatul solid în interesul beneficiarilor. Din program au mai făcut parte dansuri artistice ale copiilor de la Palatul Copiilor, interpretare muzicală a lui Adrian Petcu, tânăr crescut și ocrotit de un asistent maternal profesionist, precum și lansarea în eter a 300 de baloane cu heliu colorate.

  “Am dorit ca în această zi specială să arătăm că suntem împreună în acest domeniu al asistenței sociale, un domeniu de activitate pe cât de delicat, pe atât de plin de provocări, de greutăți și chiar de situații care își pun amprenta în mod decisiv asupra destinelor oamenilor. În munca pe care o desfășurăm ne bazăm pe buna colaborare cu asistenții sociali din cele 78 de primării din județ, pe implicarea și profesionalismul acestora, precum al tuturor colegilor și angajaților DGASPC Arad! Astăzi, transmitem, tuturor, cele mai calde urări de bine, multă putere de muncă și sănătate!” precizează Erika Stark, director general al DGASPC Arad

  Ziua Asistenței Sociale 2023 este organizată de DGASPC Arad în parteneriat cu Centrul Cultural Județean și susținut de Consiliul Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.