„Ziua Internațională a Romilor” la Complexul „Curcubeu”, organizat de Direcția de Asistență Socială Arad | Foto

  de Special Arad | 9 aprilie 2019, 9:29 AM | Știri Arad

  0

  Direcția de Asistență Socială Arad a organizat la Complexul „Curcubeu”, un spectacol cu participarea copiilor şi părinţilor de etnie romă, prilejuit de „Ziua Internațională a Romilor”.

  „Sărbătoarea intitulată Ziua Internațională a Romilor reprezintă pentru instituția noastră șansa de a duce mai departe acțiunile pozitive întreprinse până în prezent , iar în continuare vom lua măsuri concrete de combatere a discriminării și a marginalizării romilor, inclusiv prin sprijinirea participării și reprezentării lor în sfera publică. Ne-am străduit foarte mult pentru pentru a ajuta această comunitate și pot spune că am înregistrat rezultate pozitive, în special în domeniul educației. Astăzi de ziua romilor vreau să le urez un sincer La Mulți Ani, să felicit personalul de la Centrul Curcubeu din cadrul DAS Arad pentru minunatul spectacol organizat și țin să le mulțumesc tuturor celor care au ținut să ia parte la acest eveniment. Nu în ultimul rând, vreau să apreciez sprijinul Consiliului Local al municipiului Arad în toate activitățile pe care le intreprindem”, a declarat Oana Pârvulescu, director general DAS Arad.

  În cadrul spectacolului au interpretat melodii din repertoriul romilor Maria Solomie, Ana Maria Kiss și Maria Sârbu, eleve ale Liceului de Arte „Sabin Drăgoi” sub îndrumarea profesorului de canto Dulcica Florea, acompaniate de câteva fete frumoase de la Complexul Curcubeu, îmbrăcate în port popular țigănesc.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.