Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită de către studenții specializării Asistență Socială de la UAV

  de - | 4 iunie 2019, 1:36 PM | Știri Arad

  0

  Echipa Campaniei umanitare “Ajută-ne, să-i ajutăm!”, formată din studenții specializării Asistență Socială, licență și master, și coordonată de către Lect. Univ. Dr. Alina Breaz, a sărbătorit vineri, 31.05.2019, Ziua Internațională a Copilului.

  La eveniment au fost prezente câteva familii defavorizate din municipiu și copii din cadrul Centrului Curcubeu, cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, care au sărbătorit alături de noi și au participat la un concurs de desen, în urma căruia, fiecare dintre cei mici au fost recompensați cu câte o diplomă, pentru eforturile depuse și câte un cadou cu rechizite, dulciuri, fructe și hăinuțe.

  „Ne bucurăm, ca de fiecare dată, să vedem zâmbetele de pe fețele copilașilor și mai ales puritatea și talentul pe care îl au acești copii minunați. Ne bucurăm că am reușit să le facem această zi importantă, mult mai frumoasă.  Copilăria…este cea mai frumoasă floare a vieții. Noi ne dorim să rămânem la acea vârsta, să râdem, să iubim și să fim la fel ca ei. La mulți ani, dragi copilași!  Pe această cale, doresc să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat, mulțumesc doamnei rector Prof. Univ. Dr. Ramona Lile și doamnei decan Prof. Univ. Dr. Alina Roman pentru susținere, mulțumesc Asociației Vasile Goldiș Cetatea Aradului, și nu în ultimul rând le mulțumesc tuturor studenților specializării asistență socială, UAV Arad” , a declarat Lect. Univ. Dr. Alina Breaz.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.