luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ziua „elefanților”! Dublă victorie pentru Ergad într-o duminică perfectă pentru companie (Foto)

  de Lucian Dănilă | 7 iunie 2018, 2:57 PM | Sport

  0

  A fost o duminică perfectă pentru Ergad. Ambele echipe care reprezintă compania la turneele de minifotbal de la Baza Desavoia au plecat acasă cu trofeul în urma a două finale. În Cupa Firmelor, Ergad a trecut de Takata, într-o formulă de echipă cu angajați de la cele două companii.

  A urmat finala Cupei Desavoia. Ergad întâlnea Napoli într-un meci în care între mediile de vârstă a celor două echipe era o diferență destul de consistentă. Ergad a folosit jucători ca Trif, Herlo sau golgeterul Remus Pac, având câștig de cauză în finala fimelor.

  ergad firme

  „Mi-ar plăcea ca la unele turnee să ne numim Elefanții”, spunea înainte de meci Dorel Mutică, cel mai cunoscut jucător al celor de la Ergad, fost fotbalist important la UTA, Rapid sau Steaua, campion al României cu gruparea din Giulești, jucător care în cariera sa i-a marcat cu succes pe marele Ronaldinho sau pe Emile Heskey. În vârstă de 45 de ani, Mutică mai are lângă el și alți „elefanți” ca Dani Husa, 45 de ani, profesorul Mărcuș, 39, sau Popa Valentin, portarul dublu laureat duminică, care are 38 de ani.

  Napoli, echipa condusă de Cristi Negrea, venea cu o formulă în floarea vârstei: Raul Marinescu, Filimon, Copaci, Bercu sau Simion, alături de Ban li ceilalți. Dacă ar fi fost jucat la casele de pariuri, Napoli era cu siguranță favorită. Gruparea lui Negrea a condus ostilitățile în teren, dar în primele 12 minute a ratat trei ocazii foarte mari de a deschide scorul. Golul a venit la poarta cealaltă și l-a reușit Rotar cu un șut plasat din afara careului. Cu două minute înainte de pauză, Raul Marinescu a egalat la 1, dar Nadiu a înscris pentru Ergad la ultima fază a primei părți și la schimbarea terenurilor „elefanții” aveau avantaj de un gol.

  IMG 1309

  Napoli a pus presiune pe cei de la Ergad în a doua parte a jocului și a reușit egalarea, rezultatul final fiind 2-2. A fost nevoie de executarea loviturilor de departajare. Cei de la Ergad au ratat primii prin Nadiu. Bercu a marcat pentru Napoli, după care Rotar a ratat și el pentru Ergad, dar arbitri Mitu și Toderaș au decis repetarea loviturii. Rotar a marcat, după care Copaci a ratat pentru napoletani. Dobrin a dus scorul la 4-3, iar șutul lui Filimon a fost parat de Valentin Popa și Ergad a câștigat trofeul.

  IMG 1310

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.