Ziua de luni a fost una solicitantă pentru ISU Arad

  de Special Arad | 11 October 2022, 12:32 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  ISU Arad prezintă bilanțul misiunilor zilei de luni, 10 octombrie 2022:

  În ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad au desfășurat 42 de misiuni și intervenții.

  Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 34 de solicitări.

  Pompierii militari arădeni au intervenit prompt pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Pâncota și în cazul producerii unei explozii a unei butelii, în locuința unui cetățean din localitatea Moroda.

  Echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină în cazul producerii unui accident rutier în care au fost implicate două autmarfare în orașul Nadlac, pe DN7G.

  De asemenea salvatorii au desfășurat alte 5 misiuni în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocare persoane, salvare de animale, recunoșteri în teren și misiuni pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

  În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.