vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ziua a douAOA. Au „killărit” Șatra B.E.N.Z., Vali Bărbulescu și Mahmut Orhan | Foto

  de Tomck@t | 30 iunie 2019, 12:35 PM | Muzică | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: Mihai Todoca)

  Peste 8000 de iubitori ai muzicii electronice și hip-hop au fost prezenți, în prima zi, la Arad Open Air Festival de pe Aeroportul Internațional Arad. Nu avem deocamdată datele concrete, dar estimăm că și mai mulți oameni au participat în a doua zi, cu precizarea că de data aceasta numărul minorilor a fost mult mai mare. Motivul? Șatra B.E.N.Z., trupa trap care se bucură de un succes – vorba aia – ireal în rândul tinerilor. Au făcut senzație în fața scenei principale și trupa Sunet Fin, DJ-ii români Albwho, Adrian Șaguna și Vali Bărbulescu, turcul Mahmut Orhan (cel care a mixat la AOA și anul trecut) și DJ-ița nemțoaică Mattn.

  În cortul ABC au mixat Herck, Manuel Riva, Mihigh, Ninho, Petre Inspirescu, Steff Da Campo, Stoik, Timirash, Tulbure și Vladimir.

  Urmează astăzi (duminică), în ultima zi a festivalului, Alex M.O.R.P.H, Dirty Slippers, Grasul XXL, James Aki, Mihai V, U.A. și capetele de afiș ale acestei ediții, Paul Van Dyk și Markus Schulz.

  Porțile se deschid la ora 14:00, în program fiind și activități speciale precum Dinner in the Sky, Ranger Arena, styling, face painting, panouri pentru poze și activități pentru copii (Dino Parc Râșnov și Bimbo Party).

  Pe tot parcursul festivalului, copiii sub 10 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un tutore adult, care a achiziționat bilet. La intrare, biletele pe zi costă 60 de lei. De asemenea, acestea pot fi achiziționate și online, de pe site-ul evenimentului, dar și în locațiile din Arad și județul Arad: Boeme Cafe, Dom Cafe, Curtea Veche, Jollie Cafe Ineu, Le Relais – Atrium Mall, Wishes Caffee & Pub, Tucano Coffee, Restaurant Noi, KF Arad, Plattinium Bistro Cafe, Molly Malone’s Arad, Cafeneaua Literară Joys.

  Foto: Mihai Todoca, Raluca Medeleanu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.