Zimandul Nou: încă un ales local găsit incompatibil

  de Special Arad | 14 iunie 2016, 10:37 AM | Știri Arad | Zimandu Nou

  1

  Știri Arad. But Cristian, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Zimandu Nou, județul Arad, a fost găsit în situație de incompatibilitate de către Agenția Națională de Integritate.

  În perioada 18 iunie 2008 – 29 mai 2014, a participat la deliberarea și adoptarea a cinci Hotărâri ale Consiliului Local al comunei Zimandu Nou privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al comunei Zimandu Nou pe anii 2009, 2011, 2012, 2013 și 2014, împreună cu procesele – verbale de ședință, prin care au fost alocate sume de bani de la bugetul local către Asociația „Andrei Șaguna Pro Arad” (asociație în cadrul căreia persoana evaluată deține calitatea de membru fondator).

  Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 75, lit. f) și și art. 77 din Legea 393/2004 și dispozițiile art. 46 din Legea nr. 215/2001.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. deci si-a aprobat bani din buget pentru el…
   e mana in mana cu primaru Dorel , PNL-isti cu state vechi.
   Asta este , la Zimand se fura ca in codru chiar daca primarul Dorel a fost audiat deja de DNA in urma cu un an si atunci a declarat in ziarul local ca se retrage si nu mai doreste sa fie primar. Uite ca si-a dorit si a si iesit !

   Tot Dorel a facut 5 km de drum cu 900.000 Euro aprobat de aceiasi consilieri anul trecut in octombrie (vezi site http://www.zimandunou.ro ) drum cu latimea de 3 metrii sa nu va ganditi ca e cu doua benzi si o multime de alte lucrari supra evaluate.
   Tot Dorel & Company asfalteaza a doua oara in ultimmii ani un drum deja asfaltat in Andrei-Saguna, drum ce trece prin fata caselor a mai multor consilieri printre care si But si secretarul primariei Codreanu …
   Ce sa mai ..Dorel cu Hotel si oamenii lui fac ce doresc ca sunt la butoane.
   Daca ar fi la zi site-ul primariei s-ar cruci toti zimandanii ce hotarari de consiliu se iau

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.