Zilele Școlii Populare de Arte vor fi organizate la Sala Clio

  de Special Arad | 26 mai 2021, 8:43 AM | Cultură

  0

  Comunicat. „Zilele Școlii Populare de Arte” vor debuta în data de 31 mai, la ora 17:00, la Sala Clio a Complexului Muzeal Arad, cu vernisajul Expoziției de Arte Vizuale.

  Expoziţia reuneşte creaţiile talentaţilor elevi de la secţia de Arte Plastice, clasele profesorilor coordonatori Sofia Klemenco (pictură), Mariana Mihuţ (pictură naivă), Bogdan Iorgovan (Grafică), Adriana Chiriţă (design grafic) și Adrian – Stana Rață (design grafic computerizat).

  Expoziția poate fi vizitată în perioada 31 mai – 06 iunie, la Sala Clio, situată pe strada Horea, nr.10.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.