Zilele Orașului Antonia. Pardon, SÂNTANA!

  de [email protected] | 6 iulie 2014, 5:15 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Concursul de frumusețe „Miss Sântana 2014” nu a fost singura atracție pentru locuitorii orașului în ziua de sâmbătă, 5 iulie. În cea de-a doua seară a „Zilelor Orașului Sântana” au încântat publicul trupele de street-dance X-style, X-Style Kids și Burning Souls Crew, micii dansatori de la „Dancing rainbow” și „Firefly” de la Clubul copiilor din Sântana, trupa „The best aerobic”, magicianul Cătălin Pintea și cântăreața Melisa Țolea, cea care a ajuns de curând în semifinala concursului tv X-Factor. Nu au lispit nici prezentările de modă, pe lângă cele cu finalistele Miss Sântana. Au defilat pe scenă și copiii „Angels” și „MiniAngels”, iar elevii Clubului Sportiv „Dragonul” din Arad au făcut o demonstrație de arte marțiale. Seara s-a încheiat cu concertul trupei Corso, culminată de mult așteptata Antonia. O știți, aia cu „Mara-bou”…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.