Ungaria vrea un zid din sârmă ghimpată la granița cu România! Pe unde crezi că va trece?

  de - | 15 septembrie 2015, 4:25 PM | Internaţional

  2

  Guvernul ungar a decis să pregătească terenul pentru a extinde zidul anti-imigranţi de la graniţa cu Serbia în aşa fel încât să cuprindă şi graniţa cu România, potrivit Reuters, citat ulterior de întreaga presă.

  Măsura, ar urma să preîntâmpine o posibilă schimbare de rută a refugaţilor, a explicat marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul maghiar de Externe, Peter Szijjarto.

  “Am luat decizia de a începe lucrările de pregătire, în caz că presiunea migraționistă s-ar putea muta la granița cu România, după sigilarea graniței cu Serbia. Nu e exclus ca imigranții să încerce rute alternative, prin România.” – a spus ministrul de Externe de la Budapesta.  – See more at: http://www.b365.ro/criza-imigrantilor-ungaria-incepe-constructia-unui-zid-la-granita-cu-romania_237164.html#sthash.5ttdvpkO.dpuf”Am luat decizia de a începe lucrările de pregătire, în caz că presiunea migraționistă s-ar putea muta la granița cu România, după sigilarea graniței cu Serbia. Nu e exclus ca imigranții să încerce rute alternative, prin România.” – a spus ministrul de Externe de la Budapesta. – See more at: http://www.b365.ro/criza-imigrantilor-ungaria-incepe-constructia-unui-zid-la-granita-cu-romania_237164.html#sthash.5ttdvpkO.dpuf

  „Am luat decizia de a începe lucrările de pregătire, în caz că presiunea migraționistă s-ar putea muta la granița cu România, după sigilarea graniței cu Serbia. Nu e exclus ca imigranții să încerce rute alternative, prin România.”– a spus înaltul oficial.

  Sondaj: Pe unde credeți că o să treacă zidul de sârmă ghimpată dintre Ungaria și România?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.