luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ungaria vrea un zid din sârmă ghimpată la granița cu România! Pe unde crezi că va trece?

  de - | 15 septembrie 2015, 4:25 PM | Internaţional

  2

  Guvernul ungar a decis să pregătească terenul pentru a extinde zidul anti-imigranţi de la graniţa cu Serbia în aşa fel încât să cuprindă şi graniţa cu România, potrivit Reuters, citat ulterior de întreaga presă.

  Măsura, ar urma să preîntâmpine o posibilă schimbare de rută a refugaţilor, a explicat marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul maghiar de Externe, Peter Szijjarto.

  „Am luat decizia de a începe lucrările de pregătire, în caz că presiunea migraționistă s-ar putea muta la granița cu România, după sigilarea graniței cu Serbia. Nu e exclus ca imigranții să încerce rute alternative, prin România.” – a spus ministrul de Externe de la Budapesta.  – See more at: http://www.b365.ro/criza-imigrantilor-ungaria-incepe-constructia-unui-zid-la-granita-cu-romania_237164.html#sthash.5ttdvpkO.dpuf”Am luat decizia de a începe lucrările de pregătire, în caz că presiunea migraționistă s-ar putea muta la granița cu România, după sigilarea graniței cu Serbia. Nu e exclus ca imigranții să încerce rute alternative, prin România.” – a spus ministrul de Externe de la Budapesta. – See more at: http://www.b365.ro/criza-imigrantilor-ungaria-incepe-constructia-unui-zid-la-granita-cu-romania_237164.html#sthash.5ttdvpkO.dpuf

  „Am luat decizia de a începe lucrările de pregătire, în caz că presiunea migraționistă s-ar putea muta la granița cu România, după sigilarea graniței cu Serbia. Nu e exclus ca imigranții să încerce rute alternative, prin România.”– a spus înaltul oficial.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Pe unde credeți că o să treacă zidul de sârmă ghimpată dintre Ungaria și România?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.