Zeci de minute de așteptare de Vama Nădlac II! Șoferii de tir stau cu orele…

  de Lucian Dănilă | 15 mai 2021, 7:20 PM | Știri Arad

  0

  Cozi foarte lungi de autoturisme s-au format, sâmbătă după amiază, la punctul de trecere a frontierei de pe graniţa cu Ungaria, Nădlac II. Timpul de aşteptare pentru şoferii de autoturisme a depăşit în medie, jumătate de oră.

  În punctul de trecere a frontierei Nădlac II, la intrarea în ţară timpul mediu de aşteptare era, sâmbătă după amiază, de 40 de minute şi tot 40 de minute în medie aşteaptă şi şoferii care vor să iasă din ţară pe la acest punct de frontieră.

  Mai greu este pentru șoferii de tir. La ieşirea din ţară pe la Nădlac II, şoferii de TIR aşteaptă aproape două ore.

  Foto cu caracter ilustrativ

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.