Zeci de migranți au intrat ilegal în țară, apoi s-au cazat la mai multe pensiuni din Vladimirescu și Arad

  de Special Arad | 16 September 2021, 11:03 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Ieri, 15 septembrie a.c., polițiștii din Vladimirescu împreună cu cei ai Secției 2 Poliție Urbană Micălaca și cei ai Biroului de Ordine Publică Arad au depistat 30 de migranți de origine turcă cazați la mai multe pensiuni din comuna Vladimirescu și municipiul Arad.

  Din investigațiile efectuate a reieșit că 27 migranți de origine turcă erau cazați la două pensiuni din comuna Vladimirescu iar 3 dintre aceștia la una din municipiul Arad, toți cei în cauză pătrunzând pe teritoriul României prin Serbia.

  În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Inspectoratului General pentru Imigrări și Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a reieșit că aceștia nu figurau ca intrați legal pe teritoriul României.

  În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei 30 de migranți fiind preluați de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad pentru continuarea cercetărilor.

  Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de General pentru Imigrări și cei ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.