vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Zeci de kilograme de droguri la Vama Nădlac! Trei persoane au fost arestate preventiv

  de - | 12 noiembrie 2019, 5:54 PM | Știri Arad

  0

  Trei cetățeni străini au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri, după ce procurorii DIICOT și polițiștii au organizat o acțiune flagrantă și i-au surprins în traficul din Capitală aceștia având, în unul din rezevoarele unui tir, 60 de kilograme de cannabis.

  Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a inculpaților X.A. (cetățean grec), A.F. și H.H. (cetățeni albanezi) pentru o perioadă de 30 de zile, pentru trafic național și internațional de droguri de risc. De asemenea, față de un alt inculpat, cetățean român, a fost dispusă măsura controlului judiciar. La data de 10 noembrie, X.A., A.F. și H.H. au transportat din Spania şi au introdus și pe teritoriul României, cantitatea de aproximativ 60 de kilograme de cannabis pentru a le vinde. Procurorii DIICOT – Structura Centrală, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate București – Serviciul Antidrog, au organizat o acțiune de prindere în flagrant.

  „Într-unul dintre rezervoarele capului tractor condus de către inculpatul X.A. au fost descoperite 38 de pachete ce conțineau fragmente de natură vegetală. Din rezultatele analizelor efectuate a rezultat faptul că, în interiorul celor 38 de pachete, a fost identificată cantitatea de 60 de kilograme de cannabis”, mai informează DIICOT. În cadrul acțiunii, au mai fost ridicate, 8 telefoane mobile, 8 cartele sim, un pistol air soft, precum și suma de 1.130 euro și 500 lei.

  Citeste mai mult cu click pe pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.