duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Zbor la joasă înălțime pe autostrada Arad – Timișoara! Ce viteză a avut un șofer în această dimineață?

  de Special Arad | 16 august 2016, 1:43 PM | Regional

  0

  Un șofer din țara vecină a fost surprins, astăzi, de polițiștii români rulând cu nu mai puțin de 200 de kilometri pe oră în zona kilometrului 530 al autostrăzii A1, pe segmentul dintre Timișoara și Arad.

  „La data de 16 august a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Autostrăzi şi Misiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române au depistat un bărbat, care conducea cu viteză excesivă. Astfel, în zona kilometrului 530 al autostrăzii A1, un bărbat, de 26 de ani, din Budapesta, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 200 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.125 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile”, scrie IGPR conform pressalert.ro.

  Recordul nu a fost, însă, depășit: acum mai bine de două luni, la începutul lunii iunie, un alt tânăr șofer, un român care conducea o mașină înmatriculată în Germania, a fost surprins pe același tronson cu o viteză de 244 km/h, notează PRESSALERT.

  Tot aproape de Arad, și tot în această dimineață, un motociclist a rulat cu 209 km/h, conform opiniatimisoarei.ro. Bărbatul a trecut cu 209 km/h pe lângă un echipaj de poliție care supraveghea traficul cu un aparat radar. Limita de viteză era de 90 km/h. Mai mult, polițistii aveau să constate și că motocicleta nu avea asigurare.

  Motociclistul a fost amendat cu suma de 2.500 de lei și pentru următoarele 3 luni i-a fost suspendat permisul de conducere. De asemenea, i-au fost ridicate plăcuțele și certificatul de înmatriculare pentru motocicleta, scrie optm.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.