sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update 3„You shall not pass!”. Doreii au închis portalul spre Moria din spatele Primăriei

  de Raluca Medeleanu | 8 iulie 2016, 7:54 PM | Strada | Topic special

  1

  UPDATE (22:00): Cei care și-au făcut bagajele, bucuroși că pot pleca în concediu în fabuloasa lume subterană „Moria”, prin spatele primăriei, să despacheteze! Portalul a fost închis în aceste momente.

  Circulația dinspre Bvd. Revoluției spre Bvd. Milea este la ora actuală oprită la intersecție, către partea din spate a Palatului Administrativ, efectuându-se lucrări de reparație.

  moria inchisa br 2 copy moria inchisa br


   

  (21:15): Portalul spre Moria s-a deschis în spatele Primăriei, lăsând două instituții fără apă. Doreii se-nghesuie să-l încerce primii

  Surprinși de această apariție dubioasă, aflând probabil vestea „breaking news” din ziar, doreii s-au deplasat de urgență să mărească portalul, ca orice arădean cu poftă de basme să poată sări rapid în portal.

  Gluma ca glumă, însă din informațiile pe care le deținem, se pare că situația e chiar gravă căci sub asfalt s-a surpat una dintre țevile de apă, iar Primăria și Prefectura au rămas fără apă.

  Așadar, probabil doreii vor trece din nou la treabă, la reparat de țevi pe Bulevardul Vasile Milea… pentru a câta oară?

  groapa primarie 2groapa primarie


   

  Articol principal (19:54): Portalul spre Moria s-a deschis în spatele Primăriei

   Povestea gropilor din Arad pare o odisee fără final. Cu toții putem enumera un șir interminabil de străzi sau curți de blocuri care par efectiv ca după bombardamente, zone care n-au văzut o asfaltare completă de ani buni. Dar deh, așa, ca în orice oraș din țară, putem găsi scuze apelând la nea Iancu Caragiale: „renumerație mică după buget”.

  La ce nu putem găsi scuze însă, e când vine vorba de străzi în care s-au pompat bani pentru a fi reparate, dar care s-au făcut de mântuială. Așa stă treaba și cu Bulevardul Vasile Milea care a fost victima mai multor reparații – hai să le zicem mai bine cârpeli -, iar asta într-o perioadă relativ recentă. Au spart pentru a schimba țevi. Au „reparat”. Au mai găsit ceva țevi de schimbat, au mai venit cu un strat de asfalt peste. Și tot așa.

  Dovada calității acestor lucrări vine tocmai de la un cititor care a avut o experiență nu tocmai plăcută în această după-masă, iar asta taman în spatele Palatului Administrativ, sub ochii conducerii orașului cum s-ar zice. Acolo, în mijlocul străzii și-a făcut apariția o splendoare de groapă ce pare că duce direct spre Moria din Lord of the Rings.

  Am dat azi cu mașina în ea. Era să îmi îndoi gențile. Are în jur de 2 metri în adâncime, fără exagerare (…). Este foarte trist că se întâmplă asa ceva mai ales în spatele primăriei!”, ne scrie cititorul care ne-a trimis pozele de mai jos.

  Și mai trist, ca să zicem așa, e că o groapă de asemenea adâncime nu se produce în două-trei ore. Ea probabil e de ceva vreme acolo, iar asta, bineînțeles, fără nicio semnalizare, reprezentând un real pericol pentru mașini.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Treceti oameni buni pe motociclete/scutere/biciclete, renuntati la a sta toata ziua cu curul in masina, si nu o sa va mai deranjeze ambuteiajele si lucrarile din trafic. Nu ati lasa comfortul pentru nimic, putorilor, stiti doar sa comentati, putorilor de soferi.

   --3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.