Wizz Air renunță la cinci zboruri din România

  de Special Arad | 23 December 2022, 12:09 PM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Wizz Air a suspendat cinci rute care erau planificate să fie operate în sezonul de vară al anului 2023 spre și dinspre România, anunță site-ul Boardingpass.ro.

  Compania low-cost maghiară a scos din sistemul de rezervări trei rute spre Cluj Napoca (Billund, Koln și Torino), una spre Sibiu (Hahn) și o alta spre București (Viena).

  Cele cinci rute erau planificate să fie operate de Wizz Air în sezonul de vară al anului 2023, însă acest lucru nu se va mai întâmpla.

  Tot Boardingpass anunțase în debutul lunii decembrie că Ryanair a renunțat la peste 15 de rute pe care le operase spre și dinspre patru aeroporturi regionale din România.

  Compania low-cost irlandeză a decis să suspende pe o perioadă nedeterminată toate rutele regulate operate de pe aeroporturile din Oradea, Sibiu, Suceava și Timișoara. În prezent în Oradea Ryanair zboară spre și dinspre aeroporturile Stansted din Londra și Bergamo din apropiere de Milano, însă aceste două rute vor fi suspendate la finalul lunii martie 2023.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.