vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Wizz Air lansează trei noi rute din România

  de - | 9 septembrie 2015, 12:32 PM | Naţional

  0

  Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, introduce trei noi rute din Cluj-Napoca (München Memmingen) şi Bucureşti (Hamburg Lubeck, Glasgow), începând cu luna martie, respectiv, mai 2016.

  Noua rută de la Cluj–Napoca spre München Memmingen va fi disponibilă din 28 martie 2016, cu două zboruri pe săptămână, în fiecare zi de luni şi vineri. Din Bucureşti, noul zbor spre Hamburg Lubeck va fi lansat din 20 mai, cu două curse pe săptămână, tot lunea şi vinerea, în timp ce ruta către Glasgow va fi inaugurată pe 21 mai şi zborurile vor fi operate în zilele de marţi şi sâmbătă.

  Biletele pentru noile curse sunt deja disponibile cu preţuri începând de la 129 lei.

  Wizz Air anunţă, de asemenea, creşterea frecvenţei pentru unele dintre rutele deja existente, cum ar fi Bucureşti şi Timişoara spre Londra Luton sau Cluj-Napoca spre Nuremberg, dar şi altele. Reţeaua Wizz Air din România va beneficia şi de o nouă aeronavă Airbus A321 care va spori capacitatea de transport datorită numărului mare de locuri – 230. Vara, în timpul vârfului de sezon 2016, baza din Bucureşti va avea patru aeronave A320 şi patru A321 care vor fi distribuite pe cele mai populare rute, acum ar fi, de exemplu, Londra Luton, Bruxelles Charleroi, Roma Ciampino şi Madrid.

  Cu această extindere a rutelor, reţeaua de zbor Wizz Air România numără în total 95 de rute, spre 15 ţări diferite, de la 8 aeroporturi.

  Sursa: Ziarul Financiar

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.