joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Wizz Air introduce locuri alocate și continuă să adauge servicii pentru a îmbunătății experiența călătorilor

  de Special Arad | 4 aprilie 2015, 11:23 AM | Naţional

  0

  Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est*, a anunțat astăzi că va introduce locuri alocate începând cu mai 2015 pentru a îmbunătăți experiența și confortul pasagerilor. Serviciul va fi lansat pe rute selectate din 4 mai 2015 și în toată rețeaua WIZZ din 19 mai 2015.

  Clienții vor avea la dispoziție în mod gratuit un sistem de alocare automată, care va fi integrat în procesul de rezervare din 8 aprilie. Wizz Air va aloca locuri apropiate pasagerilor care călătoresc împreună pe aceeași rezervare, acolo unde acest lucru este posibil. Clienții își vor putea schimba locul alocat cu un alt loc pentru un comision care începe de la 1 euro. Schimbarea va putea fi efectuată pe wizzair.com sau prin aplicația pentru smartphone WIZZ cu până la 3 ore anterior plecării aeronavei. Locurile peferate, cum ar fi cele de pe primul rând, pentru debarcare rapidă, sau locurile cu spațiu suplimentar pentru picioare, pot fi rezervate pentru un comision mai mare, în funcție de disponibilitate și conform regulii primului solicitant.

  Sistemul de locuri alocate Wizz Air va funcționa începând cu 4 mai pe anumite rute (Budapesta-Barcelona, Katowice-Londra, București-Dortmund), iar apoi, din 19 mai, va fi introdus pe toate cele 360 de rute Wizz Air din cele 37 de țări.

  Clienților care au rezervat bilete înainte de 8 aprilie pentru zboruri cu locuri alocate, le vor fi atribuite locuri în momentul check-in-ului, în timp ce pasagerii care au rezervări care includ WIZZ Xtra legroom și WIZZ Reserved Seat își vor putea alege locurile fără niciun cost adițional.

  Pasagerii membri WIZZ Premium și WIZZ Privilege Pass își vor putea alege orice loc în mod gratuit și vor beneficia în continuare de Priority Boarding (prioritate la îmbarcare), pentru a evita așteptarea la rând. Începând cu 8 aprilie Wizz Air reduce tariful serviciului Priority Boarding la doar 2 euro.

  tarife wizzair

  György Abrán, Chief Commercial Officer Wizz Air, a declarat: “Mă bucur că vă pot prezenta astăzi acestă îmbunătățire majoră pentru clienții noștri, care vine ca parte a dezvoltării constante de servicii și operațiuni mai bune. Satisfacția clienților a fost în centrul misiunii noastre când am lansat compania în urmă cu mai mult de 10 ani și continuă să ne ghideze acțiunile în fiecare zi. Sunt convins că trendul companiilor aeriene de a reintroduce locurile alocate reflectă ceea ce consumatorii apreciază cel mai mult în prezent, când călătoresc: un tarif de călătorie accesibil și o experiență confortabilă și fără griji. Avem 180 de locuri în fiecare dintre cele 55 de aeronave A320, iar din noiembrie vom avea 230 de locuri în noul nostru A321. Alocarea locurilor vine ca parte dintr-o serie de etape de îmbunătățire a experienței, planificate în 2015, pe care le vom anunța în curând.”

  locuri in avion wizzair

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.