Wizz Air a anunţat că angajează noi însoţitori de zbor, în cadrul bazelor sale din România

  de - | 6 June 2022, 12:09 PM | Naţional

  0

  Wizz Air a anunţat că angajează noi însoţitori de zbor, printr-un efort extins de recrutare în cadrul bazelor sale din România. Compania aeriană a organizat mai multe evenimente de recrutare în luna iunie.

  Cei care au visat dintotdeauna la o carieră în nori şi doresc să participe se pot înscrie aici.

  Ca parte a efortului său vast de recrutare a însoţitorilor de zbor, Wizz Air găzduieşte în luna iunie o serie de evenimente dedicate aspiranţilor români. Acestea vor avea loc în Bucureşti, Iaşi, Craiova, Cluj-Napoca, Timişoara, Sibiu şi Bacău oferind viitorilor însoţitori de zbor şansa de a descoperi mai multe despre compania aeriană şi domeniul aviaţiei. Cei prezenţi la eveniment vor avea posibilitatea să aplice în aceeaşi zi pentru un post vacant în echipa companiei aeriene. Candidaţii sunt aşteptaţi să sosească prompt la ora 9:00, cu un CV actualizat, şi să fie pregătiţi de o zi plină cu activităţi, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaţionale, exerciţii de grup şi un interviu individual.

  Wizz Air încurajează înscrierile însoţitorilor de zbor experimentaţi, precum şi pe cele ale doritorilor fără experienţă. Însoţitorii de zbor ce se alătură echipei Wizz Air se pot aştepta la salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creştere din Europa, instruire specifică industriei, o alocaţie de pregătire pentru cele şase săptămâni de training, uniformă gratuită, bilete cu reducere nelimitate pentru angajaţi, un număr de bilete gratuite şi reduceri pentru prieteni şi familie, precum şi un program de lucru anunţat în fiecare lună. Însoţitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos şi multicultural, având acces la o varietate de ocazii interesante de a progresa în carieră în cadrul Wizz Air, care este prezentă acum în peste 50 de ţări.

  sursa: Adevărul.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.