„Where Do You Go?” – de Revelion, în fața Primăriei, vor cânta Marty Cintron (No Mercy), Francesco Napoli și Progresiv A

  de Special Arad | 3 decembrie 2019, 3:04 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Primăria Municipiului Arad şi Centrul Municipal de Cultură Arad vă propun și în acest an să petreceţi împreună trecerea dintre ani, la kilometrul 0!

  Startul petrecerii va fi dat la ora 22:00 când pe scena din fața Palatului Administrativ vor urca arădenii de la Progresiv A.

  De la 22:45 vom fredona alături de Francesco Napoli, refrene ca „Marina” și „Balla Balla”.

  Începând cu ora 23:30, timp de mai bine de o oră, solistul și actorul american Marty Cintron, pop starul anilor ’90, omul din spatele trupei No Mercy, aduce la Arad hiturile de-acum aproape trei decenii, „Where Do You Go”, „My Promise” ori „Please Don’t Go”.

  Momentul de la miezul nopții va fi marcat de un spectaculos show de artificii ce va dura cu aproximație 10 minute.

  Intrarea la eveniment este liberă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.