Update WhatsApp este funcțional din nou. Eroarea globală a ținut două ore

  de - | 25 October 2022, 11:02 AM | Internaţional | IT

  0

  WhatsApp Messenger este picat în toată lumea. Majoritatea utilizatorilor au reclamat probleme cu aplicația de chat, marți dimineață.

  Problemele aplicației au început în această dimineață, în jurul orei 10.00, conform raportului downdetector.com, scrie Știrile ProTV.

  Utilizatorii WhatsApp nu au putut trimite mesaje pe grupuri în această dimineață, după care aplicația a picat total.

  wha
  Captură downdetector.com

  UPDATE

  O parte a utilizatorilor WhatsApp relatează că au început să primească mesajele care le-au fost trimise în perioada în care aplicația de mesagerie avea probleme.

  Potrivit downdetector.com, deși numărul erorilor semnalate a scăzut, aplicația nu funcționează încă peste tot.

  wdown

  UPDATE

  Serviciul de mesagerie este funcțional din nou, după aproximativ două ore.

  „Știm că oamenii au avut probleme cu trimiterea mesajelor pe WhatsApp astăzi. Am rezolvat problema și ne cerem scuze pentru orice inconvenient”, a declarat un purtător de cuvânt al Meta pentru CNBC.

  La această oră, funcționează deja și WhatsApp Web, versiunea de browser de internet a serviciului de mesagerie, care a avut, de asemenea, probleme de încărcare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.