WhatsApp a căzut! Milioane de utilizatori din toată lumea nu mai pot trimite mesaje prin această aplicație

  de - | 4 mai 2017, 12:58 AM | Internaţional | Social Media

  0

  Utilizatorii WhatsApp nu mai pot să trimită sau să primească mesaje, iar în unele cazuri utilizatorii nu pot nici măcar să deschidă vechile conversații.

  Publicația independent.co.uk transmite că este foarte posibil ca problema să fie chiar în serverele companiei care susține WhatsApp.

  WhatsApp este aplicația de tip “chat” cu cele mai puține erori, dar au mai existat probleme majore, una dintre acestea fiind chiar în ajunul Anului Nou 2015.

  Spre deosebire de alte aplicații de acest gen, WhatsApp nu avertizează utilizatorii cu privire la problemele avute, mai transmite cotidianul britanic.

  Sursa: Independent.co.uk

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.