joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Wesley Jobello a semnat cu UTA! A jucat (și) la Olympique Marseille

  de Lucian Dănilă | 24 iulie 2022, 4:50 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Francezul Wesley Jobello a semnat cu UTA. Confirmarea vine de pe pagina de Facebook a grupării arădene care i-au urat „Bun venit” printr-o postare.

  Wesley George Jobello s-a născut și a crescut în Franța, dar joacă pentru echipa națională a statului Martinica, echipă națională pentru care a adunat trei selecții și a marcat un gol. Jobello a evoluat și pentru naționala Under 18 a Franței.

  După ce UTA l-a adus pe Postolachi, jucătorul moldovean care a evoluat pentru Paris Saint Germain, acum a adus un fotbalist care a evoluat pentru rivala parizienilor, Olympique Marseille. Un singur meci a evoluat Jobello pentru OM în perioada 2012-2014. Francezul și-a încheiat junioratul la Marseille și a rămas o perioadă în lotul lărgit al clubului.

  Evoluează ca „winger”, va fi un concurent al lui Otele, Miculescu sau Stahl pentru un loc de titular pe acest post și a mai evoluat la echipe ca Clermont, Gazelec sau britanicii de la Coventry. Ultima echipă la care a evoluat este Boulogne din a treia divizie franceză.

  „Înainte de a veni Postolachi am spus că îmi mai doresc încă un atacant și un winger. CU Postolachi am rezolvat, vedem acum și cu winger-ul. Am trimis astăzi contractul, trebuie să-l citească avocatul lui, dacă totul este ok probabil că va ajunge în următoarele zile“, a spus antrenorul Ilie Poenaru la conferința de presă de ieri. 

   

  UPDATE

  Între timp, postarea în care i se ura „Bun venit” lui Wesley Jobello a fost ștearsă de pe pagina de Facebook a clubului UTA. Nu cunoaștem motivele.

  Postarea a reapărut câteva minute mai târziu. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.