joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Weekend sportiv arădean: Volei la modul serios, fotbal și gimnastică doar cu caracter demonstrativ

  de Dan Lazăr | 21 decembrie 2019, 9:49 AM | Sport

  0

  Finalul de an îi găsește doar pe voleibaliștii juniori „la muncă”, duminică fiind programate dueluri din prima etapă a returului. La juniori masculin, CS Westar Arad primește vizita echipei CNMB Rm. Vâlcea (ora 10.30 – sala de sport a Șc. Gim. „Aron Cotruș” – Gen. 13), iar ProVolei Arad pe cea a formației CSȘ Caransebeș (ora 12.30 – sala de sport a Șc. Gim. „Avram Iancu” – Gen. 18).
  La fileul junioarelor, CS Victoria Nădlac și CSM Timișoara se întâlnesc tot duminică (ora 12.00 – sala de sport din Nădlac), tot în ultima rundă a turului.

  Gimnastică aerobică pentru Pediatrie II
  Sâmbătă, 21 decembrie, începând cu ora 11.00, la Polivalenta arădeanp, asociația CS GYMTEAM vă invită la evenimentul sportiv cu caracter caritabil, la care participă sportivii secției de gimnastică aerobică a CSM Arad și copii cercului de gimnastică aerobică de la Palatul Copiilor Arad, denumit „Din ambiție pentru viitor”. Banii obținuți din donații și din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru reabilitarea Secției de Pediatrie II.

  Adrian Petre ajută
  Duminică, 22 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă are loc „Turneul Campionilor” la fotbal, organizat de către fotbalistul Adrian Petre.
  „Indiferent unde mă duce viața sau cariera, Aradul rămâne orașul meu. Asa cum eu am raspuns la chemarea celor in suferinta, te invit si pe tine, prieten drag, sa demonstram inca o data ca omenia inseamna ajutor. Vino alaturi de mine sa schimbam fata Sectiei de Pediatrie 2 din cadrul SCJU Arad. Acolo e nevoie acum de ajutorul meu si al tau! Te astept cu drag la turneul de fotbal pe care il organizez in sprijinul acestei frumoase acțiuni caritabile”, afirmă fotbalistul arădean.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.