Weekend sportiv arădean: Dispute pe terenul de fotbal și sub panourile de baschet

  de Dan Lazăr | 29 November 2019, 4:25 PM | Chişineu Criş | Sport

  0

  Sfârșitul de săptămână aduce, alături de Ziua Națională, și o serie de competiții sportive, una dedicată acestei sărbători naționale.

  În al treilea eșalon al fotbalului românesc, sâmbătă (ora 14.00 – stadion Crișul) va avea loc confruntarea Crișul Chișineu-Criș vs. Fortuna Becicherecu Mic, în ultima etapă a turului Seriei a IV-a.
  Înaintea jocului, gazdele se află pe locul 4, în timp ce timișenii ocupă poziția a șaptea.

  În perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, la sălile de sport „Victoria”, „UAV-M. Botez”, Liceul Pedagogic și cea de pe strada Voinicilor se desfăşoară „partea a doua” din cadrul ediţiei cu numărul 18 a „Turneului internaţional de fotbal în sală pentru copii şi juniori – Cupa de Crăciun Atletico”. Și-au anunțat participarea echipe din: Bosnia-Herțegovina, Ungaria, Serbia și România.

  Sub panouri, FFC Baschet Arad și CSM Satu Mare se întâlnesc în runda a VII-a a Seriei de Vest din Liga Națională. Disputa are loc la sâmbătă, începând cu ora 19.00, la Sala Polivalentă, Aradul fiind pe locul 4, în timp ce oaspetele sunt liderele neînvinse ale seriei.
  Sala de sport din Pecica este, tot sâmbătă, începând cu ora 9.00, gazda unei noi ediții de Cupei „1 Decembrie” pentru micuții baschetbaliști, la întrecerea organizată de BC Valbon participând echipe din: Timișoara, Arad și Pecica.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.