Weekend sportiv arădean: Cinci sporturi îi așteaptă pe arădeni

  de Dan Lazăr | 1 noiembrie 2019, 5:32 PM | Sport

  0

  Polo, fotbal, futsal, volei, gimnastică ritmică sau natație sunt sporturile care îi așteaptă pe arădeni la acest sfârșit de săptămână.

  Sportul rege le propune, sâmbătă și duminică, iubitorilor de sport trei partide în eșaloanele organizate de FRF: UTA vs. Viitorul Pandurii Tg. Jiu (duminică; ora 14.00 – stadion Motorul) – Liga II; CS Național Sebiș vs. ACS Poli Timișoara (sâmbătă; ora 14.00 – stadion Național) – Liga III și duelul feminin dintre Piroș Security Arad vs. Selena Constanța (duminică; ora 11.00 – stadion Sînicolaul Mic) – Liga I.
  Fotbalul pe teren mai mic, futsalul, este reprezentat de Șoimii Șimand, participantă în CN Under 19, ce întâlnește (sâmbătă; ora 11.00 – sala de sport din Vladimirescu) pe Clujana Cluj-Napoca.

  Primele valuri în Subcetate

  La noul bazin din Subcetate, sâmbătă de la ora 18.00, respectiv duminică, de la ora 10.00, se duelează AMEFA Arad și CS Politehnica Cluj-Napoca, în cadrul primei etape a grupei valorice B din Superliga de polo pe apă. Meciurile sunt primele în bazinul inaugurat în acest an.

  Confruntări la înălțime

  La fileu, au loc jocurile CS Victoria Nădlac vs. ACS Viitorul Borș (duminică; ora 12.30 – sala de sport din Nădlac) din seria de vest a Diviziei Naționale de cadete și CS Westar Arad vs. CSȘ Caransebeș (sâmbătă; ora 11.00 – sala Șc. Gim. nr. 12 „Aron Cotruș” din Grădiște), la nivelul juniorilor.

  „Ritmică” și natație

  Polivalentă este ocupată sâmbătă și duminică, între orele 9.00 și 21.00, de competiția denumită „Arad Trophy” la gimnastică ritmică, la care participa aproape 300 de sportive din nouă țări. „Peste drum”, la bazinul acoperit „Delfinul” are loc sâmbătă, de la ora 10.30, a XXI-a ediţie a Cupei Aradului la înot, cu sportivi din țară și Ungaria.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.