marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Weekend plin pentru ISU Arad: peste 80 de misiuni de intervenție!

  de Special Arad | 11 mai 2020, 12:27 PM | Știri Arad

  0

  În perioada 09.05 – 11.05.2020, cele șapte subunități de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Vasile Goldiș” al județului Arad au executat 84 misiuni de intervenție.

  S-a acționat pentru stingerea unui număr de 2 incendii, ambele la anexe gospodărești în localitățile Cermei și Cuied. Nu au fost înregistrate victime în cele două incendii, pagubele materiale fiind mult reduse datorită intervenției pompierilor militari în colaborare cu serviciile voluntare pentru situații de urgență.

  Cele 9 echipaje SMURD, 1 terapie intensivă mobilă și 8 de prim ajutor au acordat asistență medicală de urgență în 48 de cazuri.

  Au fost executate 31 misiuni în contextul gestionării situației generate de pandemia cu noul coronavirus. Misiunile au fost de asigurare logistică la centrele de carantină, corturile de triaj și de transport persoane din PCTF către centrele de carantină sau până la limita de județ.

  S-a executat o misiune pentru salvarea unei pisici căzute într-un burlan de scurgere a apei, misiuni executată de către Detașamentul de Pompieri Arad. Pisica a fost eliberată din burlan și redată proprietarilor.
  Au mai fost desfășurate alte 2 intervenții pentru asistența persoanelor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.