miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Weekend încărcat pentru polițiștii de frontieră arădeni! Mai mulți cetățeni străini au încercat să treacă ilegal granița către Ungaria

  de Special Arad | 14 iunie 2021, 12:02 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al frontierei Nădlac II au depistat 18 cetăţeni din Siria, Irak şi Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare încărcate cu diverse mărfuri.
  Alți trei cetățeni din Algeria au fost depistați, de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, in timp ce se îndreptau către graniţa cu Ungaria, cu intenţia de a trece pe jos în ţara vecină.

  *În data de 11.06.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat controlul amănunțit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de doi cetățeni turci. Conform documentelor de însoţire a mărfii, șoferii transportau canapele, piese auto și alimente pentru societăți din Germania și Franța.
  Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse printre mărfurile transportate, optsprezece persoane. La cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt unsprezece cetățeni din Siria, şase cetățeni din Afganistan și un cetățean din Irak, cu vârste cuprinse între 2 și 30 de ani.
  * În data de 13.06.2021, în jurul orei 02.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat, la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră, trei cetăţeni din Algeria, cu vârste cuprinse între 29 şi 33 de ani, care încercau să treacă ilegal în Ungaria.
  În toate cazurile polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.