vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Webinar „Noutăți legislative în domeniul gestiunii deșeurilor” la Camera de Comerț

  de Special Arad | 21 octombrie 2021, 10:50 AM | Administraţie

  0

  Comunicat. Camera de Comerț și Industrie si Agricultură Arad organizează în data de 29 octombrie a.c., webinarul „Noutăți legislative în domeniul gestiunii deșeurilor”. Evenimentul va avea loc online, pe platforma Zoom, în intervalul orar 10:00 – 12:30 și va fi susținut de doamna Roxana Stoica, specialist cu o experiență vastă în domeniu.

  Este un eveniment dedicat atât mediului de afaceri cât și tuturor persoanelor interesate să afle ultimele noutăți și abordări în domeniul protecției mediului.
  Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată intervenţia participanţilor şi discuţiile libere.

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad este preocupată permanent pentru o bună reprezentare și susținere a intereselor comunității de afaceri, organizând astfel evenimente care aduc un plus de valoare dezvoltării organizaţiilor”, a declarat Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

  Taxă de participare: 120 lei + T.V.A. – se oferă diploma de participare – instruire periodică.

  Înscrierile se fac până la data de 25.10.2021 pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0730 188 299.

  Teme de interes webinar :

  • Protecția mediului / Gestiunea deșeurilor
  • Modificări legislative privind regimul deșeurilor
   ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 92 din 19 august 2021 privind regimul deșeurilor
  • Modificări legislative privind regimul ambalajelor

  OR D O N A N Ț Ă nr.1/august 2021 pentru modificarea și completarea Legii nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje,

  OR D O N A N Ț Ă nr. 6 /august 2021 privind reducerea impactului anumitor produse din plastic asupra mediului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.