sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vremea se schimbă radical. Un val de aer tropical va lovi țara noastră

  de - | 15 iunie 2024, 5:37 PM | Naţional

  0

  Dupa furtunile puternice de zilele trecute, vremea se schimba radical in Banat si in intreaga tara chiar de la inceputul saptamanii.

  Un val de aer tropical va aduce iarasi in tara noastra temperaturi sufocante.

  Meteorologii anunta ca, de luni, vom avea frecvent peste 35 de grade Celsius.

  O masa de aer tropical se extinde si se va intensifica din nou in zona tarii noastre si vom avea temperaturi din ce in ce mai ridicate. Inca de azi vom vorbi despre temperaturi mai ridicate decat ieri, astfel incat la nivel national vom avea maxime de la 22-23 de grade, la 28-29 de grade, izolat chiar 30 de grade in partea de sud a teritoriului.

  Maine ceva mai cald de atat, adica maxime de 30-33 grade, mai multe decat azi in Banat, Oltenia, Muntenia, zona continentală a Dobrogei, iar de luni chiar vom vorbi despre temperaturi de 35 si peste 35 grade. In consecinta vom avea din nou canicula si disconfort termic din ce în ce mai ridicat„, a spus Alina Serban, meteorolog ANM pentru Digi 24.

  Luni vor fi 30 de grade Celsius, iar temperaturile vor creste de la zi la zi, pana la 37 de grade in weekend-ul viitor, notează opiniatimișoarei.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.