miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vremea se schimbă radical, de luni dimineață. Vin ploi, lapoviță și ninsoare

  de Special Arad | 26 martie 2023, 2:13 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Meteorologii avertizează că vremea se răcește accentuat de luni dimineață și că până miercuri vor fi ploi, lapoviță și ninsoare, la munte urmând să se depună strat nou de zăpadă. Meteorologii au emis o informare meteorologică de luni dimineață, ora 6.00 până miercuri seară, la ora 21.

  Avertizarea anunță intensificări ale vântului, precipitații moderate cantitativ, răcire accentuată – îngheț la sol și brumă. Potrivit Digi24, în această perioadă, precipitațiile se vor extinde treptat dinspre vest și vor cuprinde cea mai mare parte a țării.

  Ploi și în municipiul Arad

  În municipiul Arad, minima de luni figurează ca fiind de 0 grade Celsius, iar maxima de 12 grade, fiind anunțate ploi.

  Marți, temperatura scade și mai mult, minima fiind de -2 grade, iar maxima de doar 8 grade, fiind anunțate în continuare ploi.

  Doar miercuri, potrivit weather.com, vor avea parte arădenii de soare, după care următoarele zile sunt preconizate tot cu ploi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.