vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vremea se schimbă, iar temperaturile vor crește. Cum va fi vremea în următoarele trei zile

  de - | 2 aprilie 2020, 8:57 AM | Naţional

  0

  Joi se mai încălzeşte puţin şi vom avea o zi destul de însorită, dar cu vânt intens în majoritatea zonelor.

  Maximele pleaca de la 9 grade în depresiuni şi ajung pe la 19 grade în nord-vest.

  Cum va fi vremea în fiecare regiune

  În Dobrogea şi Bărăgan, găsim vreme bună, temperaturi mai ridicate decât ieri şi ceva înnorări în zona Bărăganului. Nu vorbim deloc despre ploi, însă vântul continua să agite atmosfera.

  În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, avem vreme frumoasă, câţiva nori şi temperaturi cu un grad, două peste cele de ieri. Vântul mai are unele răbufniri şi poate ajunge la viteze de 50…60 KM/h.

  Şi în nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi destul de însorită şi mai caldă decât cea de ieri. Maximele urcă spre 15-16 grade, însă vântul se intensifică şi aici.

  Se mai încălzeşte şi în nordul Transilvaniei şi prin Maramureş. Pe aici se ating şi 18-19 grade, nu prea zărim norii, iar vântul este mai liniştit decât în celelate zone.

  Un aer mai cald cuprinde şi ţinuturile vestice. Temperaturile ajung la valori de luna Aprilie; cerul va fi mai mult senin, iar vântul va agita un pic atmosfera şi pe aici.

  Şi în Transilvania prindem o zi cu soare şi vreme bună, însă vântul continua să sufle cu putere în zonele de munte. Acum dimineaţa, sunt condiţii de brumă.

  În Oltenia, găsim vreme schimbătoare, mai mulţi nori, dar şi câteva perioade cu soare. Temperaturile cresc şi aici; ieri au fost cel mult 10 grade în zonă, astăzi maximele ajunge pe la 15 grade.

  Şi în ţinuturile sudice se face mai cald decât ieri. Norii apar în treacăt, vântul rămâne destul de insistent, iar pe la amiază se ating în jur de 15…16 grade.

  La Bucureşti se mai încălzeşte puţin. Maximă ajunge pe la 16-17 grade; norii apar destul de rar, însă vântul continua să agite atmosfera şi vă mai atinge viteze de 45…55 KM/h.

  Temperaturile cresc şi în zonele de munte. Joi, vremea frumoasă cuprinde toate masivele, domina atmosfera însorită, doar vântul mai are unele răbufniri şi suflă cu 60…80 Km/h.

  Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile

  În Bucureşti , vineri dimineaţă o sa fie frig, dar peste zi soarele încălzeşte atmosfera şi maximă ajunge la 16 grade.

  Sâmbătă prindem vreme frumoasă şi se face puţin mai cald. Pe la amiază se ating 18 grade, dar în noapte următoare se porneşte vântul.

  Duminică o să avem atmosfera schimbătoare, mai mulţi nori şi vânt destul de insistent. Temperaturile scad, şi vor fi cel mult 14 grade ziua şi în jur de zero grade pe timpul nopţii.

  La munte, vreme rece va fi şi joi dimineaţa, dar mai târziu se încălzeşte şi va soare în toată zona montană.

  Sâmbătă, temperaturile ajung la valori normală pentru acesta perioadă. În nordul Carpaţilor Orientali se adună norii şi e posibil să fulguiască; în rest rămânem cu timpul frumos.

  Duminica se răceşte puţin. Va domina atmosfera însorită, iar vântul va sufla mai tare pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbura.

  Sursa: protv

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.