duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  Vremea în vest și în restul țării: ninsori trecătoare și temperaturi normale pentru această perioadă

  de Special Arad | 22 ianuarie 2022, 8:44 AM | Știri Arad

  0

   Ziua de astăzi ne-aduce vreme rece, ninsori trecătoare prin vest, nord și centru și viscol în zona înalta din Carpații Meridionali.

  Maximele termice pornesc de la minus 6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și se opresc pe la 2…3 grade în sud și în sud-est.

  Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici găsim vreme frumoasă, soare, câțiva nori și temperaturi potrivite pentru o zi de ianuarie, în jur de 2…3 grade.

  Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei se face un pic mai frig decât ieri. Norii apar în treacăt, dar nu sunt anunțate precipitații. Vor fi 2..3 grade după prânz și minus 5 grade după lăsarea nopții.

  În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina avem atmosfera schimbătoare, câteva ninsori slabe și un vânt destul de insistent. Temperaturile ajung pe la 2 grade în zona Bacăului, dar rămân sub zero grade la Suceava. Ninsorile se extind pe timpul nopții, iar prin Bucovina se ating minus 8 grade.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.