duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vremea. În Arad, rămâne cum ne-am „înțeles”: predominant însorit și cald!

  de Special Arad | 14 iulie 2018, 9:50 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Meteorologii anunţă că, în acest sfârşit de săptămână, vremea se menţine instabilă în marea parte a ţării, fiind înregistrate descărcări electrice, iar în unele zone, grindină.

  Sâmbătă, vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice se vor situa în continuare în jurul normelor climatologice specifice acestei perioade. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în zonele de deal și de munte, dar și în nordul, centrul, estul și sud-estul țării, unde local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. În restul teritoriului astfel de fenomene vor fi posibile doar pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 32 de grade, iar cele minime între 7…8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 19…20 de grade pe litoral.

  În Bucureşti, vremea va deveni în general instabilă, iar valorile termice se vor menține apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Îndeosebi în a doua parte a intervalului, cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

  Duminică, valorile termice se vor menține în jurul celor normale specifice perioadei. Manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi mai ales la începutul intervalului, în regiunile estice, la deal și la munte.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.