duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vreme deosebit de caldă la Arad la început de săptămână, cu o maximă de 18 grade! Dar nu e cazul să ne bucurăm prea mult…

  de Special Arad | 11 martie 2018, 11:37 AM | Știri Arad

  0

  Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Duminică, temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 20 de grade. La Arad, astăzi vom avea maxim 16 grade Celsius la mijlocul zilei (orele 16 – 17), mâine va fi și mai cald… însă nu este cazul să sărbătorim deja venirea primăverii. Temperaturile vor scădea drastic în următoarea perioadă, chiar și sub 0 grade!

  Ziua de duminică a pornit destul de mohorât și așa va rămâne până la ora 17, când soarele va ieși dintre nori și temperatura va atinge până și 16 grade Celsius.

  vremea azi meteobar

  Sursa: meteobar.com

  Ziua de luni, 12 martie, va fi una frumoasă, cu maxime între 16 și 18 grade Celsius… însă doar până la ora 13, când e posibil să plouă, după care, din nou, ne putem aștepta la precipitații și seara, de la ora 18.

  Potrivit weather.com și windy.com, începând de marți, temperatura va scădea treptat la Arad, cu maxime în jur de sau chiar sub 10 grade Celsius și minime care tind spre zero grade Celsius.

  Weekend-ul viitor, mai exact începând cu noaptea de sâmbătă spre duminică, un nou val rece va atinge și zona Banat-Crișana, temperaturile apropiindu-se de zero grade Celsius chiar și în timpul zilei (și grade cu minus în timpul nopții), probabilitatea ninsorii fiind destul de mare.

  În harta de mai jos, apăsați butonul „Play” pentru a vedea prognoza meteo pentru următoarele 10 zile. Dați click și pe Arad în această hartă, pentru a vedea temperaturile de aici!

   

  meteo urm perioada arad weather com

  Sursa: weather.com

  vremea 14 zile meteoblue

  Sursa: meteoblue.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.