joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vrei un suvenir artistic? Participă la concursul CitiZenit!

  de Tomck@t | 23 ianuarie 2021, 9:50 AM | Cultură | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Vrei un suvenir artistic? Participă la concursul organizat de Asociația CitiZenit și poți câștiga unul din cele trei seturi complete de cărți poștale cu ilustrațiile realizate în cadrul expoziției stradale „Ecouri vizuale. Perspective actuale”.

  Tot ce trebuie să faci este să realizezi o fotografie cu una din ilustrațiile din cadrul expoziției și să o postezi pe pagina ta de Facebook sau Instagram, însoțită de tagul #ecourivizuale.

  Ilustrațiile expoziției pot fi găsite pe panourile publicitare din stațiile de tramvai de la Teatru, Primărie, Str. Crișan (Piața Mică), Podgoria (Calea Iuliu Maniu) și Gara CFR. În cadrul expoziției sunt prezentate zece personalități care au adus contribuții semnificative în cultura românească, realizate de zece tineri ilustratori. Mai multe detalii, aici.

  Termenul limită pentru postarea fotografiei este miercuri 27 ianuarie, ora 12:00, iar de selecția celor trei câștigători se va ocupa imparțial random.org. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook CitiZenit și pe stories, miercuri 27 ianuarie, la ora 13:00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.