Vrei să studiezi un an la facultate pe gratis? Un arădean îți oferă șansa aceasta

  de Mihai Todoca | 10 decembrie 2020, 10:04 PM | Recomandările editorilor | Social Media

  0

  Nu toți avem o șansă la plata unui an de zile de facultate, și nu toți o merită. Însă ideea arădeanului Dan Sfârâilă a ajuns să se rostogolească pe facebook în căutarea acelui candidat care ar putea beneficia de acest ajutor. Mai exact, arădeanul se arată dispus să-i plătească unui student sau studente un an de facultate. Gestul lui poate fi motorul unei campanii care ar putea trimite câți mai mulți studenți la facultate, dar care din motive financiare nu reușesc acest lucru.

  Mai multe detalii, cât și ceea ce trebuie să facă cei care doresc să beneficieze de această șansă în textul publicat pe facebook și redat mai jos:

  „O lună, o șansă” a plecat de la ideea de a da o șansă în timpul mandatului meu de o lună la Camera Deputaților, unui tânăr, de a urma cursurile unei facultăți în municipiul Arad. Această șansă se referă la suportarea financiară a costurilor integrale a taxei de studii pe durata unui an de zile.
  Pe această cale vin cu propunerea pentru doritori de a trimite la următoarea adresă de email [email protected], un scurt eseu în care să te prezinți și în același timp să pui în vedere motivația ta de a urma cursurile superioare și în ce domeniu.
  Aceste eseuri vor fi evaluate de mine împreună cu o comisie formată din profesori.
  PRECIZĂRI:
  – ajutorul financiar NU este sub forma directă de bani catre beneficiar, suma de bani urmând să fie plătită direct către facultatea aleasă sub formă de taxă de studii (1 an)
  – dacă ai urmat deja o facultate sau ai deja una începută, recomand să lași o persoană care nu a avut încă această șansă”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.