Vrei să accesezi fonduri europene? CCIA Arad lansează cursul de Manager Proiect

  de Special Arad | 19 septembrie 2019, 9:11 AM | Administraţie

  0

  Comunicat. CCIA Arad vă propune începând cu 13 octombrie 2019 cursul de MANAGER PROIECT- COD COR 242101.

  Cursul se adresează tuturor organizațiilor, instituțiilor sau companiilor private care doresc accesarea unei finanțări din fonduri structurale, de coeziune sau orice finanțare europeană prin intermediul personalului propriu.

  Scopul cursului este  însuşirea cunoştinţelor şi dezvoltarea abilităţilor de scriere şi management al proiectelor finanţate prin fonduri europene.

  În ultimii ani, piaţa muncii a înregistrat diverse schimbări care au demonstrat că cei care stăpânesc bine o meserie au şanse mai mari în găsirea şi menţinerea unui loc de munca. Una dintre soluţiile care deschide poarta spre piaţa muncii este participarea la programe de formare profesioanlă. În această toamnă propunem arădenilor cursul Manager de proiect, un curs ce abordează aspecte estenţiale referitoare la redactarea, implementarea, coordonarea şi evaluarea de proiecte finanţate din fonduri europene”, a declarat preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, Gheorghe Seculici.

  Dintre beneficiile absolvirii acestui curs, amintim:

  • dezvoltarea abilităţilor de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect;
  • dezvoltarea abilităţii de a identifica corect o problemă, de a dezvolta o idee de proiect şi de a o încadra într-un Program Operaţional în vederea obţinerii unei finanţări nerambursabile din fonduri structurale;
  • îmbunătăţirea abilităţilor de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate într-un proiect;
  • îmbunatăţirea capacităţii de gestionare a relaţiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relaţiei cu finanţatorul;

  “Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire, fiecare absolvent obtinând un CERTIFICAT emis de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Muncii şi Justitiei Sociale”, informează managerul departamentului de formare profesională, Carmen Crişan.

  Informații și înscrieri: tel.: 0730.188.299 sau 0257/200.800, e-mail: [email protected], prof. Carmen Crișan – manager formare profesională.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.