sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Voluntarii sărbătoriți într-un cadru festiv la Crucea Roșie, filiala Arad

  de Special Arad | 16 decembrie 2016, 12:05 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat Filiala Arad de Crucea Rosie: Voluntarii sunt „inima” Miscarii Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie. In fiecare an, pe 5 decembrie, Ziua Internationala a Voluntarului ne da oportunitatea sa multumim tuturor voluntarilor care se implica cu dedicatie in situatii dificile si uneori periculoase pentru a oferi ajutor celor care au cea mai mare nevoie. Multe vieti sunt schimbate in bine prin interventia plina de compasiune si altruism a voluntarilor care aduc speranta persoanelor vulnerabile.

  Sarbatoare a fost si la sediul filialei de Cruce Rosie Arad, unde peste 50 de voluntari, membrii ai comitetului judetean de cruce rosie si voluntar ai subfilialelor de cruce rosie au fost sarbatoriti intr-un cadru festiv!  Cu aceasta ocazie  au fost desemnati si voluntarii anului 2016: MADOSA DAIANA si BUCSA ALBINKA in domeniul comunicare.

  In aceasta perioada activitatiile Filialei de Cruce Rosie Arad se desfasoara in:  case de copii din municipiu si judet, unde voluntarii nostri sunt prezenti pentru a duce cate un cadou pentru cei mici. Peste 50 de copiii din Secusigiu vor calatori cu tramvaiul lui Mos Craciun unde Crucea Rosie le va oferi cadouri. Actiunile cu ocazia sarbatorilor de iarna vor continua si in randul persoanelor varstnice si a persoanelor cu dizabilitati. In scolile de municipiu si judet inca se desfasoara proiectul scolar Colgate pentru un numar de 4500 de elevi.

  Dorim sa multumim voluntarilor pentru implicare si devotament, membrilor comitetului judetean de Cruce Rosie si institutiilor publice pentru buna colaborare, tot cu aceasta ocazie le uram: Sarbatori Fericite si un an nou plin de bucurie!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.