Voluntarii arădeni de la Crucea Roșie, într-o minivacanță și mini-misiune pe malul Mării

  de Special Arad | 24 July 2017, 5:43 PM | Știri Arad

  0

  În perioada 13 – 20 iulie, filiala de Cruce Roșie Arad a participat cu 12 voluntari într-o campanie la Mamaia. Invitația a venit din partea Crucii Roșii filiala Constanța, de a participa în colaborare cu Poliția Locală din Constanța la campania „Siguranța ta, priorietatea noastră”, proiect de atenționare a turiștilor, prin distribuirea unor pliante privind siguranța bunurilor turiștilor pe plajă, în hotel.

  Delegația din Arad a avut și o campanie de prim ajutor la cort, pe plajă, alături de un medic, un paramedic și studenți care au acordat prim ajutor. În general, problemele ivite au fost la copii cu accidente minore.

  Dragoș Samuel a realizat și un instructaj de acordare prim ajutor pentru voluntarii filialei Constanța, echipei detașamentului de dezastre, dânsul fiind și formator de prim ajutor.

  „Ne-am bucurat că am putut participa la aceste campanii, că am putut prin această modalitate să răsplătim voluntarii filialei cu o minivacanță la malul mării. Le mulțumim pentru sprijinul acordat campaniilor și le dorim în continuare vacanță plăcută!”, au declarat reprezentanții Crucii Roșii – filiala Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.