sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Voleiul a pus stăpânire pe Nădlac! Fetele lui Vărșăndan, neînvinse în acest sezon

  de Dan Lazăr | 24 octombrie 2019, 1:30 PM | Sport

  0

  Orașul de la vamă a devenit de câțiva ani un pol al voleiului feminin, CS Victoria Nădlac putându-se lăuda chiar și cu medalii la nivel național. În acest sezon, 2019-2020, clubul arădean participă în campionatele naționale cu trei echipe, la categoriile: junioare, cadete și speranțe.
  „Încercăm să păstrăm tradiția și în acest sezon și să ne calificăm la turneul final, dacă se poate cu toate cele trei echipe. Am încredere că fetele vor progresa și vor deveni nume importante în voleiul românesc”, ne-a declarat Dorin Vărșăndan, „vinovatul” principal pentru lucrurile bune care se întâmplă în voleiul nădlăcan, „uns” acum un an de zile antrenor secund al naționalei României Under 16, participantă la turneul final al Campionatului European.

  Sâmbătă au derby cu Lugojul
  La nivelul junioarelor, Victoria Nădlac a debutat cu un succes în deplasarea susținută pe terenul CSȘ Bega Timișoara, scor 3-0 (25-19, 25-14, 25-8), următoarea adversară fiind, la finele acestei săptămâni, puternica echipă a Lugojului. „Se anunță un meci frumos, de ambiție și sper să avem parte de public cât mai numeros, care să facă o atmosferă incendiară. După ani și ani e timpul să zdrobim «nuca» și să demonstrăm că fetele de la Nădlac sunt un grup unit”, spune prof. Vărșăndan.
  Din seria arădencelor mai fac parte formațiile: CSM Timișoara, CSȘ Caransebeș și LPS Bihorul Oradea, echipele clasate pe primele 3 locuri și cele mai bune 3 echipe clasate pe locul 4 în cele șapte serii calificându-se la turneul semifinal.

  nadlac junioare20

  Cadetele sunt în grafic
  La cadeți, fetele lui Vărșăndan fac parte din Grupa G, alături de două grupări din Timișoara, una din Oradea și Borș. Prima rundă a adus și primul succes, în deplasare, cu LPS Bihorul, scor 3-0 (11, 9, 17), următorul joc fiind pe propriul teren, ăn 3 noiembrie, cu Viitorul Borș. Pentru a a atinge faza semifinală, arădencele trebuie să ocupe unul dintre primele trei locuri.

  Speranțe la… „Speranțe”
  În fine, la categoria „Speranțe”, Victoria Nădlac va înfrunta, în cadrul a patru turnee, echipele: CSȘ Bega, CS „Avram Iancu” Ștei și CS Westar Arad. Primul turneu are loc în weekend, la Timișoara. Se califică pentru faza semifinală I echipele clasate pe locul întâi și cele mai bune 11 echipe clasate pe locul doi în cele 13 serii geografice.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.