Voi ce faceți când vă certați cu soția? Un italian a plecat la o plimbare… de 450 de kilometri

  de - | 6 decembrie 2020, 4:08 PM | Internaţional | LOL

  0

  (foto: freepik)

  Un italian a plecat într-o plimbare pentru a se calma, după o ceartă cu soția, și a parcurs peste 450 de kilometri înainte să fie oprit de polițiștii care supravegheau aplicarea măsurilor de carantină în orașul Fano, scrie The Independent.

  Bărbatul de 48 de ani a mers pe jos timp de o săptămână după conflictul domestic, iar agenții de poliție l-au găsit pe 1 decembrie mergând pe marginea unui drum național, la ora 2 dimineața.

  Locuitor al provinciei Como, în nordul Italiei, bărbatul a reușit să ajungă în Fano, un mic oraș pe coasta adriatică, aflat la o distanță de 450 de kilometri distanță.

  La început, polițiștii care l-au oprit pentru încălcarea regulilor de carantină nu au crezut că a venit tocmai din Como, însă după ce i-au verificat numele au aflat că bărbatul fusese dat dispărut de către soția sa cu o săptămână în urmă.

  Presa italiană a relatat că bărbatul era obosit, însă părea lucid, și a recunoscut că nu și-a dat seama că a parcurs o distanță atât de mare. El a mai spus că a primit mâncare de la oamenii întâlniți pe drum în călătoria sa, pe durata căreia a mers în medie 65 de kilometri în fiecare zi. “Sunt bine, doar puțin obosit”, a declarat el, potrivit publicației Il Resto del Carlino din Fano.

  Soția acestuia, care a venit să-l ridice de la poliție, a confirmat că bărbatul a ieșit din locuință în urmă cu o săptămână, după o ceartă, și nu mai fusese văzut de atunci.

  Bărbatul a fost amendat cu 400 de euro pentru că a încălcat măsurile de carantină impuse de statul italian, notează digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.