joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Vladimir Putin susține că inflația în Rusia a ajuns la „nivel zero”

  de - | 7 iunie 2022, 7:28 PM | Internaţional

  0

  (foto: en.kremlin.ru)

  Președintele rus Vladimir Putin a declarat marți că autoritățile din Rusia au oprit creșterea prețurilor în a doua jumătate a lunii mai și că acum inflația este acum „la nivel zero”, relatează agenția de presă rusă TASS, citată de HotNews.

  „Inflația a fost ținută sub control. În termeni anuali, la 27 mai, aceasta se ridica la 17,4%. În același timp, începând din a doua jumătate a lunii mai, creșterea prețurilor s-a oprit cu totul. Acum inflația este la zero”, a declarat el la o întâlnire pe probleme economice.

  El a avertizat că autoritățile ar trebui să aibă în vedere totuși atât aspectele pozitive, cât și cele negative ale situației.

  „Aici sunt plusuri, există și o anumită, după cum spun oamenii, ambuscadă, așa că trebuie să analizezi situația în cel mai atent mod și să iei decizii în timp util”, a precizat Putin.

  Sursa: HotNews

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.