vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vladimir Putin, Președintele Rusiei, va avea astăzi discursul despre „starea națiunii”

  de - | 21 februarie 2023, 8:31 AM | Internaţional

  0

  Vladimir Putin va adresa marți, 21 februarie, de la ora 11:00, primul său discurs despre starea națiunii de la începutul războiului din Ucraina, a transmis Kremlinul, citat de agenția de presă rusă Tass. Discursul liderului rus vine cu trei zile înainte să se împlinească un an de la declanșarea invaziei și într-un moment în care armata rusă este așteptată să-și reînnoiască operațiunile ofensive, scrie Libertatea.

  Ultimul discurs adresat de președintele Putin în fața Parlamentului rus a avut loc în aprilie 2021. Putin a explicat că nu a existat un discurs privind starea națiunii în 2022, întrucât situația se desfășura foarte repede și era dificil „să se prezinte rezultatele la un moment dat, precum și planuri specifice pentru viitorul apropiat”. Cu toate acestea, mesaje cruciale au fost incluse în alte discursuri prezidențiale.

  Discursul președintelui către Adunarea Federală este un discurs public anual al șefului statului în fața ambelor camere ale parlamentului, care evaluează situația din țară și determină direcțiile principale ale politicii interne și externe.

  Sursa: Libertatea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.