sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  `Vladimir Putin`, numele unei cafenele din Serbia

  de Special Arad | 1 august 2014, 12:14 PM | Monden | Turism

  0

  Preşedintele rus mai are puţini admiratori în Vest, însă a găsit un aliat neaşteptat în persoana unui proprietar de restaurant din oraşului sârb Novi Sad, relatează The Moscow Times.
  Cafeneaua Putin se va deschide săptămâna viitoare în centrul istoric al oraşului, potrivit  proprietarului Radivoje Milianici.
  La intrare, lângă siglă, un portret al liderului de la Kremlin îi întâmpină pe clienţi.
  „Mulţi locuitori din Novi Sad îl respectă pe preşedintele Vladimir Putin, există mulţi rusofili, oameni care îl idolatrizează. Nu consider că numele cafenelei este controversat”, a precizat Milianici într-un interviu acordat postului naţional de televiziune RTS.
  Serbia a evitat să se alăture statelor care au fost de acord cu impunerea de sancţiuni Rusiei în urma crizei din Ucraina de teamă să nu îşi supere aliatul tradiţional.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.